Resepti

Täytetyt suippopaprikat

Täytetyistä suippopaprikoista syntyy kaunis alkupala.

Täytetyt suippopaprikat

6 hengelle alkuruuaksiAinekset
  • 3 suippopaprikaa
Täyte
  • 50 g fetajuustoa
  • 10 mustaa kivetöntä oliivia
  • 1 munankeltuainen
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 viipale paahtoleipää
  • voita tai öljyä paistamiseen
  • 6 viipaletta paahtoleipää
  • 2 valkosipulinkynttä
Päälle ja koristeeksi
  • viinisuolaheinää, mansikoita, mustikoita, valkosipulia
  • balsamietikkaa, vadelmia, sokeria
Valmistusohje

Leikkaa suippopaprikoista 3 senttiä leveitä renkaita, poista siemenet ja valitse kuusi kauneinta rengasta täytettäviksi.

Jauha täytteen ainekset tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa. Täytä paprikat tahnalla.

Leikkaa kuusi paahtoleivän palaa noin 4 x 6 sentin kokoisiksi paloiksi.

Paista täytettyjä paprikarenkaita molemmilta puolilta keskilämmöllä muutamia minuutteja. Paahda leivät ja valkosipulinkynnet pannulla.

Aseta paistetut paprikarenkaat lämpimien leipäviipaleitten päälle ja tarjoa viinisuolaheinän, mansikoiden, mustikoiden ja pilkotun valkosipulin kanssa. Pirskota päälle balsamietikkaa, johon on sekoitettu vadelmasurvosta ja sokeria.

Ohje: Maria Berg

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit