Pomelo-marjamaljat - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Pomelo-marjamaljat

Kari Salonen
Hyödynnä sesonkisitruksia myös raikkaissa jälkiruokasalaateissa, vaikka marjojen kumppanina.

Pomelo-marjamaljat

4–6 annostaAinekset
  • 1 hunajapomelo
  • 3 dl pensasmustikoita
  • 100 g siemenettömiä viinirypäleitä
Kastike
  • 1 prk (2 dl) vaniljakastiketta
  • 1 rkl tuoretta minttua silputtuna
  • 1–2 tl inkivääriä raastettuna
Valmistusohje

Kuori pomelo ja irrota hedelmäliha sormin kalvoista.

Kerrostele pomelopaloja, mustikoita ja rypäleitä vuorotellen annosmaljoihin. Nosta kylmään.

Vaahdota vaniljakastike ja mausta se minttusilpulla sekä raastetulla inkiväärillä. Tarjoa vaahto eri kulhosta hedelmämaljojen kanssa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit