Resepti

Limettipaneroidut lohiperhoset

Kari Salonen
Korista lohiperhoset limettilohkoilla ja korianterilla ja nauti vaikka broccoliinien tai juuresmuusin ja salaatin kera.

Limettipaneroidut lohiperhoset

4 annostaAinekset
  • 4 (noin 600 g) lohiperhosta
Panerointi
  • 1 kananmuna
  • ½ limetin mehu
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 ½ tl suolaa
  • 1 tl tummaa ruokosokeria
  • ½ limetin raastettu kuori
  • ¼ tl valkopippuria
Paistamiseen
  • voita
  • rypsiöljyä
Päälle
  • limettilohkoja
  • korianteria
Valmistusohje

Riko munan rakenne rikki lautasella ja sekoita limettimehu mukaan.

Sekoita toisella lautasella korppujauhoihin suola, sokeri, limetinkuori ja pippuri.

Kääntele lohiperhoset ensin molemmin puolin munaseoksessa ja sitten jauheessa.

Paista kaloja molemmin puolin miedolla lämmöllä pannulla voin ja rypsiöljyn seoksessa.

Korista perhoset limettilohkoilla ja korianterilla ja nauti vaikka broccoliinien tai juuresmuusin ja salaatin kera.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit