Uunijuurekset - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Uunijuurekset

Lari Lievonen
Mitä useampia juureksia käytät, sitä värikkäämmältä ruoka näyttää.

Uunijuurekset

Ainekset6 hengelle
  • 2 kg erilaisia juureksia – perunoita, porkkanoita, palsternakkoja, mistä itse pidät eniten
  • 4 rkl öljyä
  • 2 tl savupaprikajauhetta
  • 2 tl kuminan siemeniä
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl balsamietikkaa
  • 1 rkl rosmariinia
Valmistusohje

Kuori ja paloittele juurekset lohkoiksi.

Lisää juureksiin muut aineet ja sekoita hyvin.

Paista 180 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, välillä käännellen.

Ohje: Kaisa Tyler, Haapalabnb

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit