Naudan olutmarinoitua ulkofileetä ja chimichurria - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Naudan olutmarinoitua ulkofileetä ja chimichurria

Lari Lievonen
Eteläamerikkalainen chimichurri-kastike sopii hyvin lihan kanssa.

Naudan olutmarinoitua ulkofileetä ja chimichurria

Ainekset
  • 150 g per hlö naudan ulkofileetä
  • 0,5 l olutta (esimerkiksi Haapalan Korpikuusen Kuiskaus Pale Alea)
  • 2 rkl sinappia
  • suolaa, pippuria
Valmistusohje

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Lisää lihat marinadiin ja peitä ne vähintään tunnin ajaksi. Parhaan maun lihalle saat antamalla sen marinoitua seuraavaan päivään.

Paista pihvi haluamaasi kypsyyteen.

Lisää päälle chimichurria.

ChimichurriAinekset
  • 1 puntti persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl oreganoa
  • 1 pieni shalottisipuli
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 2,5 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 sitruunamehua
  • 1/2 tl punaviinietikka
Valmistusohje

Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja anna käydä tasaiseksi. Tarjoile grillatun naudan olutmarinoidun ulkofileen kanssa.

Ohje: Kaisa Tyler, Haapalabnb

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit