Tuorehedelmäkeitto kiivistä ja melonista - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Tuorehedelmäkeitto kiivistä ja melonista

Sanne Katainen
Surauta hetkessä hedelmäinen tuorekeitto jälkiruuaksi tai välipalaksi. Kruunaa annos jäätelö- tai sorbettipallolla.

Tuorehedelmäkeitto kiivistä ja melonista

4 annostaAinekset
  • noin ½ kg hunajamelonia (josta hedelmälihaa 300 g)
  • 3 kiiviä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl limettimehua
Lisäksi
  • 4 dl jäätelöä tai sorbettia
Valmistusohje

Halkaise meloni ja kuopaise lusikalla siemenet pois. Leikkaa kuoret pois ja paloittele hedelmäliha monitoimikoneen tai tehosekoittimen kulhoon.

Kuori kiivit, säästä puolikas hedelmä koristeluun ja paloittele loput melonipalojen joukkoon. Lisää kulhoon hunaja ja limettimehu. Surauta seos tasaiseksi soseeksi.

Jaa hedelmäkeitto annosmaljoihin, lisää päälle jäätelö- tai sorbettipallo, koristele kiiviviipaleilla ja tarjoa saman tien.

Aiheet Reseptit
Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit