Parsahodarit - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Parsahodarit

Kari Salonen
Mainio pikkuherkku tai iltapala syntyy, kun täytät hot dog -sämpylät parsalla ja munakokkelilla.

Parsahodarit

4 annostaAinekset
  • 12 parsaa grillattuna tai keitettynä
  • 4 hot dog -sämpylää (esimerkiksi rukiisia hodarisämpylöitä)
  • basilikaista munakokkelia
Kokkeli
  • 4 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • 1/8 tl valkopippuria
  • 1 rkl voita
  • kourallinen basilikaa silputtuna
  • ½ dl kevätsipulisilppua
Valmistusohje

Käsittele parsat ja esivalmistele sämpylät.

Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne tasaiseksi. Lisää maito ja mausteet. Sulata rasva kattilassa ja kaada massa mukaan.

Kypsennä kokkelia miedolla lämmöllä ja vetele lastalla hyytyvää seosta pitkin pohjaa. Sekoita lopuksi mukaan silputtu basilika ja kevätsipulisilppu.

Halkaise lämmitetyt sämpylät vain toiselta sivulta. Asettele sisään grillatut tai keitetyt parsat. Lusikoi sisälle munakokkelia. Nauti heti.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit