Limettisohjo - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Limettisohjo

Jaana Kankaanpää
Ruokaisan vappuaterian täydentää raikas limettisohjo.

Limettisohjo

4 annostaAinekset
  • 2 dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • 5 luomulimettiä
  • 2 dl limettimehua
Valmistusohje

Lisää sokeri kiehuvaan veteen. Pese limetit. Leikkaa neljän limetin kuoret ohuesti. Raasta viidennen kuori koristeeksi. Lisää kuorisuikaleet sokeriveteen ja anna seoksen jäähtyä.

Purista limettien mehu ja sekoita jäähtyneeseen liemeen. Siivilöi ja pakasta liemi. Sekoita pari kertaa pakastumisen aikana. Ota tukevalla lusikalla tai jäätelökauhalla jäätyneestä sohjosta lastuja tai palloja. Ripottele koristeeksi hienoksi raastettua limetin kuorta.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit