Kalapyörykkä-pitaleivät
Kalapyörykät sopivat mainiosti pitaleipien täytteeksi. Herkku on täydellinen, kun lisäät leivän väliin vielä kasvikset ja tsatsikin.
Kalapyörykkä-pitaleivät
2 annosta
Ainekset
- 5 cm:n pala kurkkua
- 1 porkkana
- 8 kalapyörykkää
- 2 pitaleipää
- muutama lehti rucolaa tai lehtisalaattia
- (kevätsipulia silputtuna)
- 1 dl valmista tsatsikia
Valmistusohje
Huuhtele kurkku ja leikkaa se viipaleiksi. Kuori porkkana ja raasta se karkealla terällä raasteeksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuumenna pyörykät paistinpannulla tai mikroaaltouunissa.
Lämmitä pitaleivät mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi. Täytä taskut pyöryköillä, kasviksilla ja salaatinlehdillä. Lisää halutessasi myös kevätsipulia. Lusikoi päälle tsatsikia. Syö saman tien.
Vinkki: Kokeile myös broileri-, kasvis- tai lihapyöryköitä täytteeksi ja vaihtele kasviksiakin.
Osaston luetuimmat
- Trendikkäät murskakurkut valmistuvat alle vartissa – juhlista kurkkuviikkoa herkullisella reseptillä
- Voiko D-vitamiinia saada liikaa, jos ravintolisän käyttöä jatkaa kevätauringossa? Tutkija kertoo, miksi virallinen saantisuositus on varsin maltillinen
- Söin täällä: Kokkolan vanhakaupunki tarjoaa historiaa ja ruokaelämyksiä, mutta onko 26 euroa liikaa hampurilaisateriasta?
- Yle uutiset | Heikki Hurstia syytetään terveysrikoksesta
- Luulitko sinäkin, että sulhaspiirakka on pieni karjalanpiirakka? Väärin! Kosiomiehille paistettiin Karjalassa ihan toisenlaisia piiraita
- Yle uutiset | Vanhuksille tuodaan kylmää ruokaa satojen kilometrien päästä – Lea Uusi-Penttilä ei suostunut ateriapalvelun muutokseen
- Peston valmistaminen kotona on helppoa – peittoaa kauppojen valmispestot varmasti