Resepti

Kalapyörykkä-pitaleivät

Carolina Husu
Pitaleipien ruokaisaksi täytteeksi sopivat monenlaiset pyörykät. Lisää kasviksia maun ja sesongin mukaan.

Kalapyörykkä-pitaleivät

2 annostaAinekset
  • 5 cm:n pala kurkkua
  • 1 porkkana
  • 8 kalapyörykkää
  • 2 pitaleipää
  • muutama lehti rucolaa tai lehtisalaattia
  • (kevätsipulia silputtuna)
  • 1 dl valmista tsatsikia
Valmistusohje

Huuhtele kurkku ja leikkaa se viipaleiksi. Kuori porkkana ja raasta se karkealla terällä raasteeksi.

Kuumenna pyörykät paistinpannulla tai mikroaaltouunissa.

Lämmitä pitaleivät mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi. Täytä taskut pyöryköillä, kasviksilla ja salaatinlehdillä. Lisää halutessasi myös kevätsipulia. Lusikoi päälle tsatsikia. Syö saman tien.

Vinkki: Kokeile myös broileri-, kasvis- tai lihapyöryköitä täytteeksi ja vaihtele kasviksiakin.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit