Punainen aroniamehu - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Punainen aroniamehu

Rami Marjamäki
Aroniamehu valmistuu parissa vuorokaudessa.

Punainen aroniamehu

Ainekset
  • 2 kg eli noin 4 l kokonaisia marja-aronioita
  • 20 kirsikanlehteä
  • 4 l kiehuvaa vettä
  • 100 g sitruunahappoa
  • 1–3 kiloa sokeria
Valmistusohje

Kaada kiehuva vesi marjojen ja kirsikanlehtien päälle. Säilytä huoneen lämmössä vuorokausi. Lisää seokseen sitruunahappo. Säilytä toinen vuorokausi. Siivilöi mehu ja kuumenna kattilassa sekä lisää sokeri. Kiehauta. Pullota ja säilytä viileässä. (Halmeella mehu pakastetaan muovipulloissa)

Tarjolle tuotaessa laimenna vedellä oman maun mukaiseksi.

Ohje: Seija Halme

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit