Valkoinen enkelikastike
Valkosuklaa on vaniljaisen maitoisen makuinen, sokerista, maitojauheesta ja kaakaovoista valmistettu herkku. Siitä valmistuu herkullinen kastike kermaan liuottamalla.
Valkoinen enkelikastike
noin 6 annosta
Ainekset
- 2 dl kuohukermaa
- 1 ½ dl tomusokeria
- 100 g valkosuklaata
- 1 tl vaniljasokeria
- suolaripaus
Valmistusohje
Mittaa kattilaan kerma ja sokeri. Keitä, kunnes seos sakenee kastikevahvuiseksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Paloittele mukaan valkosuklaa ja anna liueta. Mausta seos vaniljasokerilla ja suolaripauksella.
Tarjoa kastiketta jälkiruokana pakastemarjojen, suklaajäätelön tai säilykehedelmien kanssa.
Osaston luetuimmat
- Trendikkäät murskakurkut valmistuvat alle vartissa – juhlista kurkkuviikkoa herkullisella reseptillä
- Voiko D-vitamiinia saada liikaa, jos ravintolisän käyttöä jatkaa kevätauringossa? Tutkija kertoo, miksi virallinen saantisuositus on varsin maltillinen
- Söin täällä: Kokkolan vanhakaupunki tarjoaa historiaa ja ruokaelämyksiä, mutta onko 26 euroa liikaa hampurilaisateriasta?
- Yle uutiset | Heikki Hurstia syytetään terveysrikoksesta
- Luulitko sinäkin, että sulhaspiirakka on pieni karjalanpiirakka? Väärin! Kosiomiehille paistettiin Karjalassa ihan toisenlaisia piiraita
- Yle uutiset | Vanhuksille tuodaan kylmää ruokaa satojen kilometrien päästä – Lea Uusi-Penttilä ei suostunut ateriapalvelun muutokseen
- Peston valmistaminen kotona on helppoa – peittoaa kauppojen valmispestot varmasti