Tuplasuklaacookiet
Makea leivonnainen, Viljatuotteet, Kodin juhlat
Tuplasuklaacookiet
noin 25 kappalettaAinekset- 125 g voita
- 1 dl sokeria
- ¾ dl fariinisokeria
- ¼ dl siirappia (esimerkiksi tummaa tai muscovado-siirappia)
- 1 kananmuna
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl vaniljasokeria
- ½ tl leivinjauhetta
- ½ tl ruokasoodaa
- 100 g tummaa suklaata
- 100 g valkosuklaata
ValmistusohjeVaahdota pehmeä voi, sokerit ja siirappi.
Vatkaa muna voiseokseen.
Sekoita vehnäjauhoihin vaniljasokeri, leivinjauhe, sooda ja rouhitut suklaat. Lisää seos taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Nostele taikinasta kahdella pikkulusikalla leivinpaperin päälle pellille kekoja. Jätä reilu leviämisväli.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Säilytä jäähtyneinä tiiviissä purkissa, jotta pikkuleipien rapeus säilyy.
Vaahdota pehmeä voi, sokerit ja siirappi.
Vatkaa muna voiseokseen.
Sekoita vehnäjauhoihin vaniljasokeri, leivinjauhe, sooda ja rouhitut suklaat. Lisää seos taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Nostele taikinasta kahdella pikkulusikalla leivinpaperin päälle pellille kekoja. Jätä reilu leviämisväli.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.