Resepti

Mausteinen mustikkaglögi

Jaana Kankaanpää
Joulun ruokalahjat Peggy Thomas valmistelee hyvissä ajoin ennen joulua. Muu ruokien teko jää aattoa edeltävään "maratoniin".

Mausteinen mustikkaglögi

noin 1,5 l mustikkaglögiäAinekset
  • 8 dl mustikkaa
  • 1,6 l vettä
  • noin 2 dl sokeria (mustikoiden makeuden mukaan)
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl kokonaisia neilikoita
  • 3 isoa kanelitankoa
  • 6 tähtianista
  • pala tuoretta kuorittua inkivääriä
Valmistusohje

Keitä mustikoita vedessä 10 minuuttia ja siivilöi ne mehusta. Lisää mustikkaliemeen kaikki mausteet ja sokeri.

Keitä seosta 10 minuuttia ja nosta levyltä pois. Anna maustua vähintään tunnin.

Siivilöi mausteet pois ja pullota. Säilytä viileässä.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit