Resepti

Marjakiisseli

Jaana Kankaanpää
Punainen marjakiisseli ja vaniljarahka maistuvat arkisenkin aterian jälkiruokana.

Marjakiisseli

4 annostaAinekset
  • 3 dl punaisia marjoja, esimerkiksi karpaloita
  • 5 dl vaaleaa glögijuomaa
  • 1/2 dl perunajauhoja
  • 1 dl sokeria
Pinnalle
  • 4 tl sokeria
Tarjoiluun
  • 1 prk (200 g) vaniljarahkaa
Valmistusohje

Soseuta 2 dl marjoja. Jätä loput kokonaisiksi. Laita kaikki kiisselin ainekset kattilaan. Kuumenna sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee. Jaa annoskulhoihin ja ripottele pinnalle hiukan sokeria kuortumisen estämiseksi. Annostele vaniljarahkaa jäähtyneen kiisselin päälle.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit