Palsternakka-suklaapikkuleivät
Makea leivonnainen, Kasvikset, Viljatuotteet, Kodin juhlat, Arjen suosikit
Jarno Mela
Palsternakka-suklaapikkuleipiin tulee tummaa suklaata ja appelsiinia.
Palsternakka-suklaapikkuleivät
Ainekset- 1 palsternakka
- 125 g voita
- 1 dl fariinisokeria
- 1 dl sokeria
- 2 munaa
- 1 appelsiinin raastettu kuori
- 150 g tummaa suklaata
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
ValmistusohjeKuori palsternakka ja raasta se hienoksi raasteeksi.
Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää palsternakkaraaste ja muna. Raasta appelsiininkuori, rouhi suklaa, ja lisää ne taikinaan. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan.
Pyörittele taikinasta pieniä palloja tai nosta kasoja kahden lusikan avulla. Paista 180 asteessa noin 10 minuuttia.
Kuori palsternakka ja raasta se hienoksi raasteeksi.
Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää palsternakkaraaste ja muna. Raasta appelsiininkuori, rouhi suklaa, ja lisää ne taikinaan. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan.
Pyörittele taikinasta pieniä palloja tai nosta kasoja kahden lusikan avulla. Paista 180 asteessa noin 10 minuuttia.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.