Paahdetut palsternakat
Lisuke, Kasvikset, Arjen suosikit
Jarno Mela
Palsternakka näyttää vähän porkkanalta ja maistuu sellaisenaankin tai erilaisissa ruuissa ja leivonnaisissa.
Paahdetut palsternakat
Ainekset- 200 g palsternakkaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- suolaa
- mustapippuria rouhittuna
- 2 rkl parmesaania
ValmistusohjePaloittele palsternakka ja siirrä palat uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle. Valuta päälle öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes palsternakat ovat kypsiä.
Tarjoa lisukkeena.
Paloittele palsternakka ja siirrä palat uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle. Valuta päälle öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes palsternakat ovat kypsiä.
Tarjoa lisukkeena.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.