Juures-juustopihvit
Pääruoka, Kasvikset, Arjen suosikit
Jarno Mela
Juuresjuustopihvit voi paistaa ohukaispannulla.
Juures-juustopihvit
4 hengelleAinekset- 2 munaa
- 1 dl maitoa
- ½ dl korppujauhoja
- 2 dl porkkanaraastetta
- 1 dl selleriraastetta
- 1 dl palsternakkaraastetta
- 1 dl sipuli- tai purjosilppua
- noin 1 tl suolaa
- noin 1 tl valkosipulista yrttiseosta
- ½ dl vehnäjauhoja
- 2 dl emmentaljuustoraastetta
PaistamiseenValmistusohjeVatkaa munien rakenne rikki, lisää joukkoon maito ja korppujauhot. Anna seoksen turvota sen aikaa, kun raastat juurekset. Lisää seokseen raasteet ja sipulisilppu. Mausta seos suolalla ja yrttiseoksella. Sekoita viimeiseksi joukkoon vehnäjauhot ja juustoraaste.
Paista seoksesta ohukaispannulla miedolla lämmöllä ohuita pihvejä.
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää joukkoon maito ja korppujauhot. Anna seoksen turvota sen aikaa, kun raastat juurekset. Lisää seokseen raasteet ja sipulisilppu. Mausta seos suolalla ja yrttiseoksella. Sekoita viimeiseksi joukkoon vehnäjauhot ja juustoraaste.
Paista seoksesta ohukaispannulla miedolla lämmöllä ohuita pihvejä.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.