Lehtikaali-palsternakkacoleslaw on raikas talvinen salaatti.
Palsternakka-lehtikaalicoleslaw
4 hengelleAinekset- 200 g lehtikaalia
- 300 g palsternakkaa
- 1,5 dl majoneesia
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- noin 2 rkl limemehua
- 2 tl limen kuorta raastettuna
- 2 dl tuoretta korianteria
- ½ tl sokeria
- ½ tl suolaa
ValmistusohjeLeikkaa lehtikaalista paksut lehtiruodit pois ja suikaloi kaali. Raaste palsternakka ja suikaloi se.
Tee majoneesi tai käytä valmista majoneesia.
Purista limen mehu ja raasta limen kuori. Hienonna korianteria.
Yhdistä kaikki aineet keskenään. Jätä osa korianterista koristeluun.
Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Leikkaa lehtikaalista paksut lehtiruodit pois ja suikaloi kaali. Raaste palsternakka ja suikaloi se.
Tee majoneesi tai käytä valmista majoneesia.
Purista limen mehu ja raasta limen kuori. Hienonna korianteria.
Yhdistä kaikki aineet keskenään. Jätä osa korianterista koristeluun.
Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.