Resepti

Tosi helppo valkovuokkokakku

Kari Salonen
Jos aika ei riitä kakkupohjan leipomiseen, saat nopeasti soman kakun kääretorttupaloista valkovuokon muodossa.

Tosi helppo valkovuokkokakku

noin 8 annostaAinekset
  • 1–2 valmista kääretorttua
  • 4 dl kuohukermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • nonparelleja
Valmistusohje

Leikkaa kääretorttu noin 8 palaksi. Nosta kukan keskustan pala pyöreänä tarjoiluvadin keskelle. Muotoile muita hieman terälehtimäisiksi ja nosta ne ympärille.

Vaahdota kerma ja mausta se sokereilla. Kuorruta komeus kermavaahdolla ja koristele keskusta kultaisilla ja kiiltävillä koristehelmillä (kuvassa Dr. Oetker) tai keltaisilla nonparelleilla.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit