Resepti

Karitsavartaat ja lipstikkaöljy

Sanne Katainen
Karitsavartaat ovat kaunista kesäruokaa.

Karitsavartaat ja lipstikkaöljy

Ainekset
  • karitsan paistia kuutioituna
  • herkkusieniä
  • kirsikkatomaatteja
  • ananasta
  • palsternakkaa
  • paprikaa
Valmistusohje

Paloittele kasvikset. Kuori palsternakka ja leikkaa siitä noin puolen sentin vahvuisia kiekkoja. Sujauta varrastikkuun paistinpaloja ja väliin reilusti kasviksia. Valele maustumaan lipstikkaöljyllä. Jätä oljyä myös grillaukseen ja lisättäväksi lautaselle.

Grillaa kypsiksi.

LipstikkaöljyAinekset
  • rypsiöljyä
  • tuoretta lipstikkaa
  • valkosipulia
  • suolaa
Valmistusohje

Leikkaa valkosipuli ja lipstikka hienoksi veitsellä. Lisää päälle öljy ja suola. Anna maustua muutama tunti.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit