Resepti

Kala-kasvisnyytit

Jaana Kankaanpää
Kesän varhaisvihannekset paketoidaan kalasäilykkeen kera ja lämmitetään hiilloksella.

Kala-kasvisnyytit

4 annostaAinekset
  • 8–12 varhaisperunaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 4 varhaisporkkanaa
  • 1–2 kevätsipulia varsineen
  • 4 tl sitruunamehua
  • 1 prk valkosipuli-Järkisärkeä
Valmistusohje

Keitä varhaisperunoita ja -porkkanoita kerralla isompi määrä. Ylimääräiset maistuvat kokkoeväinä.

Viipaloi kypsät perunat ja porkkanat paksun folion päälle. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Viipaloi kevätsipuli varsineen folioon. Jaa valkosipulilla maustettu säilykekala kasvisten päälle. Valuta lopuksi kalapurkin liemi nyytteihin. Sulje nyytit tiiviisti. Laita hiiltyneiden kokkoainesten päälle lämpiämään. Voit lämmittää myös grillissä.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit