Ruoka

Bataattikeitto

Resepti 28.10.2016 Anneli Pessala
Keitto, Kasvikset, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
Raejuusto on hyvä proteiinilisä bataattisosekeittoon.

Bataattikeitto

4 annostaAinekset
  • 1 (400 g) bataatti
  • 3—4 (300 g) porkkanaa
  • 8 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1/2 prk (à 250 g) cheddar-sulatejuustovalmistetta
Pinnalle
  • raejuustoa
  • persiljasilppua
Valmistusohje

Kuori bataatti ja porkkanat. Leikkaa paloiksi ja keitä kypsiksi kasvisliemessä. Soseuta ainekset. Lisää soseen joukkoon sulatejuustoa. Kuumenna ja ohenna tarvittaessa maidolla tai vedellä.

Tarjoa raejuuston tai persilja-raejuustoseoksen kanssa.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Kala-makaronivuoka

Resepti
Pääruoka, Kala, Arjen suosikit

Hauenmätileivät

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka

Graavisärki

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka