Resepti

Broilerinsiivet

Jaana Kankaanpää
Grillatut broilerin siivet dipataan valkosipulikastikkeeseen ja syödään sormin.

Broilerinsiivet

5—6 annostaAinekset
  • 1 pak (800 g) maustamattomia broilerin siipiä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl valkopippuria
Marinadi
  • 1 dl appelsiinitäysmehua
  • 1/2 dl soijakastiketta
  • 1/2 dl makeaa chilikastiketta
Kastike
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 rkl appelsiinitäysmehua
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
Valmistusohje

Mausta broilerin siivet suolalla ja pippurilla ja lado uunipannulle tai paistopussiin.

Sekoita marinadin ainekset ja kaada siipien päälle. Anna maustua kylmässä muutama tunti. Sekoita välillä, jotta siivet maustuvat tasaisesti.

Grillaa kypsiksi. Mikäli kypsennät paistopussissa uunissa, 200 astetta noin puoli tuntia, niin leikkaa pussista kulma pois. Näin höyry pääsee ulos kypsymisen aikana.

Sekoita kastikkeen ainekset ja anna tekeytyä siipien kypsymisen ajan. Ota siipi käteen ja dippaa kastikkeeseen.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit
Mainos: K-Ruoka

Nyt on viimeistään aika laittaa sima käymään – näin teet parhaan siman ikinä!

Vappu kolkuttelee tänä vuonna ovella jo melkein heti pääsiäisen jälkeen, ja vielä viimeisiä suklaamunia syödessä onkin aika laittaa vappusimat käymään!