Ruoka

Banaani-rahkajälkiruoka

Resepti 12.06.2015 Anneli Pessala
Jälkiruoka, Välipala, Hedelmät, Maitotuotteet, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
Rahkajälkiruuan yllätys piilee rapeassa keksinmururouheessa.

Banaani-rahkajälkiruoka

3–4 annostaAinekset
  • 1 prk (200 g) vaniljarahkaa
  • 1/2 dl maitoa
  • 2 banaania
  • 2 dl keksinmuruja
Valmistusohje

Notkista vaniljarahka maidolla lusikalla omassa purkissaan. Lisää maito, sekoita tasaiseksi. Viipaloi banaanit. Murenna keksit. Kerrostele ainekset jälkiruokakulhoihin.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Aprikoosi-rommikakku

Resepti
Makea leivonnainen, Hedelmät, Joulu, Kodin juhlat

Luumuboston

Resepti
Makea leivonnainen, Hedelmät, Viljatuotteet, Joulu, Kodin juhlat

Raikas sitruskakku

Resepti
Makea leivonnainen, Hedelmät, Viljatuotteet, Kodin juhlat, Joulu, Pääsiäinen

Viikunahyrrät

Resepti
Makea leivonnainen, Hedelmät, Viljatuotteet, Joulu