Resepti

Chilipopcornit

Jaana Kankaanpää
Kuvassa on tarjolla on tummalla suklaalla kuorrutettuja, chilillä tulistettuja sekä pelkällä suolalla maustettuja poppareita.

Chilipopcornit

3-4 litraa valmiita poppareitaAinekset
  • 2 dl maissinjyviä
  • 1/2 dl öljyä
  • 2 rkl voita
  • 1 pussi (19 g) sweet chili -dippimausteseosta
  • 5 rkl mustaleimajuustoraastetta
Valmistusohje

Kuumenna öljy reilun kokoisessa, kannellisessa kattilassa. Lisää maissinjyvät. Laita kansi kattilan päälle.

Kun jyvät alkavat poksahdella, alenna hieman lämpöä. Ravista muutaman kerran. Kun poksahtelu loppuu, popcornit ovat valmiita. Kaada isoon kulhoon.

Sekoita sulatettuun voihin mausteseos. Kääntele lämpimien poppareiden joukkoon yhdessä juustoraasteen kanssa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit