Ruoka

Chilipopcornit

Resepti 29.04.2015 Anneli Pessala
Välipala, Viljatuotteet, Vappu, Kodin juhlat
Jaana Kankaanpää
Kuvassa on tarjolla on tummalla suklaalla kuorrutettuja, chilillä tulistettuja sekä pelkällä suolalla maustettuja poppareita.

Chilipopcornit

3-4 litraa valmiita poppareitaAinekset
  • 2 dl maissinjyviä
  • 1/2 dl öljyä
  • 2 rkl voita
  • 1 pussi (19 g) sweet chili -dippimausteseosta
  • 5 rkl mustaleimajuustoraastetta
Valmistusohje

Kuumenna öljy reilun kokoisessa, kannellisessa kattilassa. Lisää maissinjyvät. Laita kansi kattilan päälle.

Kun jyvät alkavat poksahdella, alenna hieman lämpöä. Ravista muutaman kerran. Kun poksahtelu loppuu, popcornit ovat valmiita. Kaada isoon kulhoon.

Sekoita sulatettuun voihin mausteseos. Kääntele lämpimien poppareiden joukkoon yhdessä juustoraasteen kanssa.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Paprikapiiras

Resepti
Suolainen leivonnainen, Kasvikset

Täytetyt paprikat

Resepti
Pääruoka, Alkuruoka, Kasvikset

Salsakastike

Resepti
Kastike, Kasvikset

Gulassikeitto

Resepti
Keitto, Kasvikset, Liha