LUE NÄKÖISLEHTI: Postin lakon vuoksi kaikki MT:n artikkelit ja näköislehti luettavissa vapaasti
Resepti

Broileri-kesäkurpitsavartaat

Jaana Kankaanpää
Broileripalat maustetaan vaihteeksi wasabi-seesaminsiemenmaustesekoituksella. Kokeile myös erilaisia kuivamarinadeja eli rubeja.

Broileri-kesäkurpitsavartaat

6 annostaAinekset
  • 6 (noin 1 kg) broilerin rintafileetä (luuton, maustamaton)
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 3 rkl wasabi-seesamimausteseosta (Santa Maria)
  • 3/4 tl suolaa
  • 1 kesäkurpitsa
Lisäksi
  • varrastikkuja
Valmistusohje

Leikkaa broilerifileet kuutioiksi (noin 3 x 3 senttimetriä) ja kumoa kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, mausteseos ja suola. Kääntele paloja, jotta ne maustuvat tasaisesti. Anna tekeytyä huoneenlämmössä puoli tuntia.

Leikkaa huuhdeltu kesäkurpitsa kiekoiksi. Pujota kiekkoja vuorotellen broileripalojen kanssa vartaisiin ja grillaa kypsiksi.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit