Ruoka

Herukkamousse

Resepti 24.08.2018 Anneli Pessala
Jälkiruoka, Marjat, Maitotuotteet, Arjen suosikit
Carolina Husu
Mustaherukka antaa mousselle aromikkaan maun.

Herukkamousse

8 annostaAinekset
  • 3 dl (200 g) mustaherukoita
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 prk (200 g) sitruunarahkaa
Koristeluun
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • musta- tai punaherukoita
Valmistusohje

Soseuta marjat. Lisää joukkoon sokerit. Vaahdota kerma ja yhdistä rahkan kanssa. Lisää mustaherukkasurvos joukkoon.

Annostele mousset laseihin, kahvikuppeihin tai annosmaljoihin. Voit koota jälkiruuan myös laakeaan vatiin. Koristele annokset vaniljalla maustetulla kermavaahdolla ja marjoilla.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Paprikapiiras

Resepti
Suolainen leivonnainen, Kasvikset

Täytetyt paprikat

Resepti
Pääruoka, Alkuruoka, Kasvikset

Salsakastike

Resepti
Kastike, Kasvikset

Gulassikeitto

Resepti
Keitto, Kasvikset, Liha