Resepti

Herukkamousse

Carolina Husu
Mustaherukka antaa mousselle aromikkaan maun.

Herukkamousse

8 annostaAinekset
  • 3 dl (200 g) mustaherukoita
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 prk (200 g) sitruunarahkaa
Koristeluun
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • musta- tai punaherukoita
Valmistusohje

Soseuta marjat. Lisää joukkoon sokerit. Vaahdota kerma ja yhdistä rahkan kanssa. Lisää mustaherukkasurvos joukkoon.

Annostele mousset laseihin, kahvikuppeihin tai annosmaljoihin. Voit koota jälkiruuan myös laakeaan vatiin. Koristele annokset vaniljalla maustetulla kermavaahdolla ja marjoilla.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit