Resepti

Broileristroganoff

Jaana Kankaanpää
Broileristroganoffin seuraksi on keitetty perunoita ja parsakaalia.

Broileristroganoff

5–6 annostaAinekset
  • 1 rasia (200 g) herkkusieniä
  • 1 rkl voita
  • 400 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 3 rkl tomaattisosetta
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 oksa tuoretta timjamia
  • 1–2 maustekurkkua
  • 1 prk smetanaa
  • (1 rkl kastikesuurustetta)
Valmistusohje

Puhdista ja hienonna herkkusienet. Kuumenna pannulla, Lisää voi ja hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Kuullota ja lisää broilerisuikaleet. Pyörittele hetki kuumalla pannulla. Siirrä seos kattilaan.

Lisää vesi ja mausteet. Kypsennä noin 15 minuuttia ja lisää smetana. Jos kastike tuntuu liian löysältä, sekoita joukkoon kastikesuurustetta. Lisää maustekurkut kuutioituna tai ohuina suikaleina. Kuumenna pari minuuttia.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit