Resepti

Kalkkunacurry

Jaana Kankaanpää
Kalkkunacurry riisin kera on maistuvaa viikonloppuruokaa.

Kalkkunacurry

4–5 annostaAinekset
  • 400 g maustamattomia kalkkunafileesuikaleita
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl punaista currytahnaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl ananasmehua
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 pussi (200 g) herne-maissi-paprikaa
  • 1 rkl makeaa soijakastiketta
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/4 tl suolaa
Päälle
  • hienonnettua tuoretta korianteria tai persiljaa
  • limetin lohkoja
Valmistusohje

Ruskista suikaleet kahdessa erässä voissa ja laita kattilaan. Lisää pannulle paistamisen aikana hienonnetut valkosipulinkynnet ja currytahna. Sekoittele hetki.

Lisää kattilaan ananasmehu ja kerma ja anna kiehua hiljalleen kypsäksi. Lisää loput mausteet. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää. Lisää päälle korianteri- tai persiljasilppua. Tarjoa basmatiriisin, raidan ja limetin lohkojen kanssa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit