Resepti

Kaalicurry

Kaalicurryssa tuoksuvat ja maistuvat itämaiset mausteet.

Kaalicurry

4 annostaAinekset
  • 1 (n. 500 g) kukkakaali
  • 3-4 lehtikaalinlehteä
  • 2 porkkanaa
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 1 sipuli
  • 3 rkl voita
  • 1 rkl punaista currytahnaa
  • 1 tl garam masala mausteseosta
  • 1/2 tl juustokuminaa eli jeeraa
  • 1 tl suolaa
  • 1 prk (2,5 dl) limen ja kookoksen makuista ruokakermaa
Valmistusohje

Irrota kukkakaalin nuput irti toisistaan ja hienonna kanta. Suikaloi lehtikaalit, ota kova keskiruoti pois. Kuutioi porkkanat, inkivääri ja sipuli.

Sulata voi pannulla ja lisää currytahna, juustokumina ja garam masala. Kuumenna mausteita hetki ja lisää kasvikset. Pyörittele hetki ja lisää suola ja ruokakermavalmiste. Hauduta kypsäksi.

Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit