Kaalicurry
Pääruoka, Kasvikset, Maitotuotteet
Kaalicurryssa tuoksuvat ja maistuvat itämaiset mausteet.
Kaalicurry
4 annostaAinekset- 1 (n. 500 g) kukkakaali
- 3-4 lehtikaalinlehteä
- 2 porkkanaa
- pala tuoretta inkivääriä
- 1 sipuli
- 3 rkl voita
- 1 rkl punaista currytahnaa
- 1 tl garam masala mausteseosta
- 1/2 tl juustokuminaa eli jeeraa
- 1 tl suolaa
- 1 prk (2,5 dl) limen ja kookoksen makuista ruokakermaa
ValmistusohjeIrrota kukkakaalin nuput irti toisistaan ja hienonna kanta. Suikaloi lehtikaalit, ota kova keskiruoti pois. Kuutioi porkkanat, inkivääri ja sipuli.
Sulata voi pannulla ja lisää currytahna, juustokumina ja garam masala. Kuumenna mausteita hetki ja lisää kasvikset. Pyörittele hetki ja lisää suola ja ruokakermavalmiste. Hauduta kypsäksi.
Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.
Irrota kukkakaalin nuput irti toisistaan ja hienonna kanta. Suikaloi lehtikaalit, ota kova keskiruoti pois. Kuutioi porkkanat, inkivääri ja sipuli.
Sulata voi pannulla ja lisää currytahna, juustokumina ja garam masala. Kuumenna mausteita hetki ja lisää kasvikset. Pyörittele hetki ja lisää suola ja ruokakermavalmiste. Hauduta kypsäksi.
Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.
Haluatko lukea juttuja rajoituksetta?
Olet lukenut tämän viikon 3/3 maksutonta juttuasi.
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea juttuja ilman rajoituksia.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea juttuja ilman rajoituksia.