Resepti

Kardemummakorput

Jaana Kankaanpää
Rapeat kardemummakorput maistuvat kahvin kanssa pikkuleipien tapaan.

Kardemummakorput

100 kplAinekset
  • 200 g voita
  • 8 dl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl kardemummaa
  • 1 1/2 rkl leivinjauhetta
  • 2 munaa
  • 1 prk kermaviiliä
Valmistusohje

Nypi voi ja kuivat aineet ryynimäiseksi seokseksi. Lisää munat ja kermaviili. Leivo taikinasta 50 pientä pyörykkää. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Halkaise jäähtyneet pyörykät haarukalla pistelemällä. Kuivata korpuiksi 50-asteisessa uunissa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit