Ruoka

Juuriselleripihvit

Resepti 22.09.2017 Marita Joutjärvi
Pääruoka, Kasvikset
Jaana Kankaanpää
Maissihiutaleleivitys antaa selleripihveille uutta makuvinkkeliä.

Juuriselleripihvit

6 pihviäAinekset
  • noin 600 g juuriselleriä
  • 1 kananmuna
  • 50 g voita
  • 50 g maissihiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl valkopippuria
Valmistusohje

Pese selleri huolella juuresharjalla. Leikkaa juures noin sentin viipaleiksi. Leikkaa viipaleiden reunoilta kuori pois.

Kuumenna vesi, mausta suolalla ja keitä viipaleita noin 10 minuuttia napakan kypsiksi. Valuta.

Riko muna laakealle lautaselle ja riko sen rakenne rikki. Mittaa toiselle lautaselle hieman murskatut maissihiutaleet ja mausteet.

Kuivaa sellereitä talouspaperilla, kasta molemmin puolin munaan ja sitten maissipanerointiin.

Paista kasvispihvejä pannulla voissa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Kala-makaronivuoka

Resepti
Pääruoka, Kala, Arjen suosikit

Hauenmätileivät

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka

Graavisärki

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka