Ruoka

Hunajajuurekset

Resepti 18.12.2015 Anneli Pessala
Lisuke, Kasvikset, Kodin juhlat
Jaana Kankaanpää
Joulupöydässä hunajaiset juurekset tekevät seuraa joulukinkulle.

Hunajajuurekset

10 annostaAinekset
  • 3 rkl voita
  • 1 (noin 500 g) lanttu
  • 4 (noin 500 g) porkkanaa
  • 1 (noin 200 g) palsternakka
  • 2 sipulia
  • 1 dl omenatäysmehua
  • 3 rkl hunajaa
  • 1/2 tl suolaa
Valmistusohje

Leikkaa lanttu, porkkanat ja sipulit kuutioiksi. Kuullota kasviksia voissa noin viisi minuuttia, älä ruskista. Lisää omenatäysmehu. Anna hautua kannen alla, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta hunajalla ja suolalla.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Puolukka-piparimalja

Resepti
Jälkiruoka, Marjat, Joulu

Omenaserbetti

Resepti
Jälkiruoka, Hedelmät, Joulu

Joulutiramisu

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Viljatuotteet, Joulu, Kodin juhlat

Viktorian kookosherkku

Resepti
Jälkiruoka, Maitotuotteet, Joulu