Ruoka

Helppo pehmis

Resepti 01.07.2016 Henni Laitala
Jälkiruoka, Maitotuotteet, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
1970-luvulla jäätelön kilpailijaksi kioskeihin rantautui pehmytjäätelö. Pehmiksen voi tehdä myös kotona.

Helppo pehmis

Ainekset
  • 1 l vaniljakermajäätelöä
  • 2 dl kuohukermaa
Koristeeksi
  • tuoreita mansikoita
  • suklaakastiketta
Valmistusohje

Vaahdota kerma. Laita hiukan pehmennyt jäätelö yleiskoneeseen ja vatkaa pehmeäksi lapavatkaimella. Sekoita hyvin yhteen kermavaahto ja jäätelö. Laita pehmis pakasterasiaan ja pakasta sitä 1–2 tuntia.

Tarjoile pehmis tuoreiden marjojen ja suklaakastikkeen kanssa.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Puolukka-piparimalja

Resepti
Jälkiruoka, Marjat, Joulu

Omenaserbetti

Resepti
Jälkiruoka, Hedelmät, Joulu

Joulutiramisu

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Viljatuotteet, Joulu, Kodin juhlat

Viktorian kookosherkku

Resepti
Jälkiruoka, Maitotuotteet, Joulu