Ruoka

Italialaiset leivät

Resepti 16.10.2015 Anneli Pessala
Välipala, Pääruoka, Viljatuotteet, Maitotuotteet
Jaana Kankaanpää
Italialaiset leivät ja muut lämpimät leivät kuumennetaan, kunnes juusto sulaa niiden päällä.

Italialaiset leivät

4 kplAinekset
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • 1 pak (150 g) tuoretta mozzarellaa
  • mustapippuria
  • 2–3 tomaattia
  • basilikan lehtiä
Valmistusohje

Viipaloi juusto ja tomaatit. Levitä leipäviipaleiden päälle. Rouhi päälle mustapippuria.

Kuumenna 250 asteessa noin viisi minuuttia, kunnes juusto sulaa. Viimeistele leivät tuoreilla basilikanlehdillä.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Puolukka-piparimalja

Resepti
Jälkiruoka, Marjat, Joulu

Omenaserbetti

Resepti
Jälkiruoka, Hedelmät, Joulu

Joulutiramisu

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Viljatuotteet, Joulu, Kodin juhlat

Viktorian kookosherkku

Resepti
Jälkiruoka, Maitotuotteet, Joulu