Ruoka

Italialaiset leivät

Resepti 16.10.2015 Anneli Pessala
Välipala, Pääruoka, Viljatuotteet, Maitotuotteet
Jaana Kankaanpää
Italialaiset leivät ja muut lämpimät leivät kuumennetaan, kunnes juusto sulaa niiden päällä.

Italialaiset leivät

4 kplAinekset
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • 1 pak (150 g) tuoretta mozzarellaa
  • mustapippuria
  • 2–3 tomaattia
  • basilikan lehtiä
Valmistusohje

Viipaloi juusto ja tomaatit. Levitä leipäviipaleiden päälle. Rouhi päälle mustapippuria.

Kuumenna 250 asteessa noin viisi minuuttia, kunnes juusto sulaa. Viimeistele leivät tuoreilla basilikanlehdillä.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Italialainen pizzapannari

Resepti
Pääruoka, Liha, Maitotuotteet, Muna, Riista

Amerikkalaiset riistapannukakut

Resepti
Pääruoka, Liha, Viljatuotteet, Maitotuotteet, Riista

Yorkshiren pannukakut

Resepti
Lisuke, Sienet, Kala, Viljatuotteet, Maitotuotteet

Ahvenanmaan pannukakku

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Maitotuotteet