Ruoka

Juusto-punajuuripihvit

Resepti 05.02.2016 Henni Laitala
Pääruoka, Kasvikset, Arjen suosikit
Juusto-punajuuripihveissä on rapsakka kuori ja pehmeä sisus.

Juusto-punajuuripihvit

10—12 pihviäAinekset
  • 300 g kokonaisia etikkapunajuuria
  • 1 sipuli
  • 1,5 dl juustoraastetta
  • ½ dl korppujauhoja
  • ½ dl kaurahiutaleita
  • 2 kananmunaa
  • mustapippuria
Leivitykseen
  • ruisjauhoja
  • suolaa
Paistamiseen
  • rypsiöljyä
Valmistusohje

Raasta punajuuret raastimen karkealla terällä. Raasta myös juusto ja sipuli. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tasaiseksi.

Anna turvota noin 15 minuuttia.

Kuumenna paistinpannulla öljyä. Pyöritä taikinasta palloja ja litistä ne noin sentin paksuisiksi pihveiksi. Kieritä pihvit ruisjauhoissa, joihin on sekoitettu ripaus suolaa, ja paista pihvejä pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 5 minuuttia puoleltaan.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Puolukka-piparimalja

Resepti
Jälkiruoka, Marjat, Joulu

Omenaserbetti

Resepti
Jälkiruoka, Hedelmät, Joulu

Joulutiramisu

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Viljatuotteet, Joulu, Kodin juhlat

Viktorian kookosherkku

Resepti
Jälkiruoka, Maitotuotteet, Joulu