Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Itämainen kiinankaalisalaatti

Kiinankaalista, porkkanasta ja paprikasta tehdyn raastesalaatin kastikkeessa on vaikutteita idästä.
Raastesalaatti on saanut vaikutteita idästä. Tarjoa se vaikka munakkaan seurana.
Raastesalaatti on saanut vaikutteita idästä. Tarjoa se vaikka munakkaan seurana. Kuva: Jaana Kankaanpää

Itämainen kiinankaalisalaatti

Ainekset

  • 1 pieni porkkana
  • 100 g kiinankaalia
  • ½ paprika

Kastike

  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl öljyä

Päälle

  • paahdettuja seesaminsiemeniä
  • paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohje

Pese kaikki vihannekset ja kuori porkkana. Suikaloi kiinankaali ja paprika mahdollisimman ohuiksi ja raasta porkkana karkealla terällä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuumenna viinietikka, sokeri ja soijakastike, kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä ja lisää öljy. Pirskottele kastiketta salaattiin juuri ennen tarjoilua.