Itämainen kiinankaalisalaatti
Kiinankaalista, porkkanasta ja paprikasta tehdyn raastesalaatin kastikkeessa on vaikutteita idästä.
Itämainen kiinankaalisalaatti
Ainekset
- 1 pieni porkkana
- 100 g kiinankaalia
- ½ paprika
Kastike
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 rkl öljyä
Päälle
- paahdettuja seesaminsiemeniä
- paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje
Pese kaikki vihannekset ja kuori porkkana. Suikaloi kiinankaali ja paprika mahdollisimman ohuiksi ja raasta porkkana karkealla terällä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuumenna viinietikka, sokeri ja soijakastike, kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä ja lisää öljy. Pirskottele kastiketta salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Osaston luetuimmat
- Trendikkäät murskakurkut valmistuvat alle vartissa – juhlista kurkkuviikkoa herkullisella reseptillä
- Voiko D-vitamiinia saada liikaa, jos ravintolisän käyttöä jatkaa kevätauringossa? Tutkija kertoo, miksi virallinen saantisuositus on varsin maltillinen
- Söin täällä: Kokkolan vanhakaupunki tarjoaa historiaa ja ruokaelämyksiä, mutta onko 26 euroa liikaa hampurilaisateriasta?
- Luulitko sinäkin, että sulhaspiirakka on pieni karjalanpiirakka? Väärin! Kosiomiehille paistettiin Karjalassa ihan toisenlaisia piiraita
- Yle uutiset | Heikki Hurstia syytetään terveysrikoksesta
- Peston valmistaminen kotona on helppoa – peittoaa kauppojen valmispestot varmasti
- Yle uutiset | Vanhuksille tuodaan kylmää ruokaa satojen kilometrien päästä – Lea Uusi-Penttilä ei suostunut ateriapalvelun muutokseen