Ruoka

Itämainen kiinankaalisalaatti

Resepti 05.08.2016 Henni Laitala
Salaatti, Lisuke, Kasvikset
Jaana Kankaanpää
Raastesalaatti on saanut vaikutteita idästä. Tarjoa se vaikka munakkaan seurana.

Itämainen kiinankaalisalaatti

Ainekset
  • 1 pieni porkkana
  • 100 g kiinankaalia
  • ½ paprika
Kastike
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl öljyä
Päälle
  • paahdettuja seesaminsiemeniä
  • paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje

Pese kaikki vihannekset ja kuori porkkana. Suikaloi kiinankaali ja paprika mahdollisimman ohuiksi ja raasta porkkana karkealla terällä.

Kuumenna viinietikka, sokeri ja soijakastike, kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä ja lisää öljy. Pirskottele kastiketta salaattiin juuri ennen tarjoilua.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Italialainen pizzapannari

Resepti
Pääruoka, Liha, Maitotuotteet, Muna, Riista

Amerikkalaiset riistapannukakut

Resepti
Pääruoka, Liha, Viljatuotteet, Maitotuotteet, Riista

Yorkshiren pannukakut

Resepti
Lisuke, Sienet, Kala, Viljatuotteet, Maitotuotteet

Ahvenanmaan pannukakku

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Maitotuotteet