Resepti

Juhlapöydän lanttulaatikko

Jaana Kankaanpää
Tässä reseptissä valmis lanttulaatikko on saanut uuden maun ja ilmeen ennen juhlapöytään kantamista.

Juhlapöydän lanttulaatikko

8—10 annostaAinekset
  • 1 rasia (700 g) lanttulaatikkoa
  • 1 prk (250 g) koskenlaskija cheddaria tai 2 dl ruokakermaa
  • 2 munaa
  • 1/2 dl siirappia
  • 1/4 tl kanelia
Pinnalle
  • 1/2 dl mantelirouhetta
Valmistusohje

Sekoita valmiin lanttulaatikon joukkoon sulatejuusto tai ruokakerma ja munat. Mausta siirapilla ja kanelilla. Kaada voideltuun uunivuokaan ja ripottele mantelirouhe pinnalle. Kuumenna 175 asteessa noin puoli tuntia.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit