Ruoka

Lindströmin pihvit

Resepti 30.09.2016 Anneli Pessala
Pääruoka, Liha, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
Paista reilun kokoisia Lindströmin pihvejä ja ripottele pinnalle reilusti pieniä kaprismarjoja.

Lindströmin pihvit

12—16 kplAinekset
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 pussi sipulikeittoaineksia
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 kypsää porkkanaa (noin 2 dl raastettuna)
  • 2 kypsää punajuurta (noin 3 dl raastettuna)
  • 400 g jauhelihaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 muna
Koristeeksi
  • kaprismarjoja
Valmistusohje

Sekoita kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Anna turvota hetki. Raasta kuoritut porkkanat ja punajuuret. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin. Anna vetäytyä hetki.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Laita pihvit uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai pannulla voissa kypsiksi molemmin puolin.

Ripottele kypsien pihvien päälle kapriksia. Tarjoa perunasoseen ja sienimuhennoksen kanssa.

Vinkki

Vaihda keitetyt punajuuret etikkapunajuuriin.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Makkaravuoka

Resepti
Pääruoka, Liha, Arjen suosikit

Perunarieskat

Resepti
Suolainen leivonnainen, Kasvikset, Arjen suosikit

Perunamuusi

Resepti
Lisuke, Kasvikset, Arjen suosikit

Perunaletut

Resepti
Pääruoka, Lisuke, Kasvikset, Arjen suosikit