Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Porkkana-kyssäkaaliraaste

Soijakastikkeella ja tuoreella inkiväärillä maustettu kastike tuo lisäpotkua porkkana-kyssäkaaliraasteeseen.
Soijakastikkeella ja tuoreella inkiväärillä maustettu kastike tuo lisäpotkua porkkana-kyssäkaaliraasteeseen.
Soijakastikkeella ja tuoreella inkiväärillä maustettu kastike tuo lisäpotkua porkkana-kyssäkaaliraasteeseen. Kuva: Jaana Kankaanpää

Porkkana-kyssäkaaliraaste

4 annosta

Ainekset

  • 1–2 (300 g) porkkanaa
  • 1 (200 g) kyssäkaali
  • 2 appelsiinia
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä

Kastike

  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl inkivääriraastetta
  • 1 dl omenatäysmehua
  • pieni pala punaista chiliä

Valmistusohje

Kuori ja raasta porkkanat ja kyssäkaali. Sekoita raasteet. Kuori appelsiini ja leikkaa lohkot irti kalvoista. Lisää appelsiinilohkot raasteen päälle. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla ja ripottele pinnalle.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mittaa kastikkeen ainekset pulloon ja ravista hyvin sekaisin. Valuta kastiketta salaatin päälle.