Resepti

Porkkana-kyssäkaaliraaste

Jaana Kankaanpää
Soijakastikkeella ja tuoreella inkiväärillä maustettu kastike tuo lisäpotkua porkkana-kyssäkaaliraasteeseen.

Porkkana-kyssäkaaliraaste

4 annostaAinekset
  • 1–2 (300 g) porkkanaa
  • 1 (200 g) kyssäkaali
  • 2 appelsiinia
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä
Kastike
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl inkivääriraastetta
  • 1 dl omenatäysmehua
  • pieni pala punaista chiliä
Valmistusohje

Kuori ja raasta porkkanat ja kyssäkaali. Sekoita raasteet. Kuori appelsiini ja leikkaa lohkot irti kalvoista. Lisää appelsiinilohkot raasteen päälle. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla ja ripottele pinnalle.

Mittaa kastikkeen ainekset pulloon ja ravista hyvin sekaisin. Valuta kastiketta salaatin päälle.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit