Ruoka

Raikastettu savusiika

Resepti 27.04.2018 Marita Joutjärvi
Pääruoka, Kala, Kodin juhlat
Jaana Kankaanpää
Valmis savusiika saa keväisen makuilmeen makoisasta sipulikastikkeesta.

Raikastettu savusiika

6 annostaAinekset
  • 1—2 kokonaista savusiikaa
Kastike
  • ½—1 makeaa sipulia viipaleina
  • 3 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 1 punainen chili silputtuna
  • 2—4 rkl korianteria silputtuna
  • 2—4 rkl persiljaa silputtuna
  • 2 rkl oreganoa silputtuna
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • 4 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • 1 dl rypsiöljyä
Valmistusohje

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään jo hyvissä ajoin maustumaan. Sekoita hienonnettuihin aineksiin mausteet, etikka, chilikastike ja lopuksi öljy.

Ota kalasta toiselta puolelta nahka pois. Valele kastike siian päälle. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Tarjoile lisänä perunasalaattia.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Italialainen pizzapannari

Resepti
Pääruoka, Liha, Maitotuotteet, Muna, Riista

Amerikkalaiset riistapannukakut

Resepti
Pääruoka, Liha, Viljatuotteet, Maitotuotteet, Riista

Yorkshiren pannukakut

Resepti
Lisuke, Sienet, Kala, Viljatuotteet, Maitotuotteet

Ahvenanmaan pannukakku

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Maitotuotteet