Ruoka

Parmesaanipaneroidut broilerileikkeet

Resepti 11.05.2018 Helena Saine-Laitinen
Pääruoka, Liha
Sanne Katainen
Broileri puetaan maukkaaseen parmesaanipukuun.

Parmesaanipaneroidut broilerileikkeet

4 annostaAinekset
  • noin 600 g broilerin ohutleikkeitä (maustamaton)
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1 ½ dl parmesaaniraastetta
  • 1 dl korppujauhoja
Paistamiseen
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl voita
Valmistusohje

Kuivaa broilerit talouspaperilla. Ripottele pintaan kevyesti suolaa ja pippuria. Jos leikkeet ovat valmiiksi suolattuja, käytä vain pippuria.

Mittaa vehnäjauhot yhdelle lautaselle. Riko muna toiselle lautaselle, lisää ruokalusikallinen vettä ja vatkaa munan rakenne rikki. Sekoita kolmannella lautasella parmesaaniraaste ja korppujauhot.

Pyöräytä broilerit ensin jauhoissa, sitten munaseoksessa ja vielä juusto-korppujauhoseoksessa.

Paista leikkeet kypsiksi ja kauniin ruskeiksi molemmin puolin voi-öljyseoksessa miedolla lämmöllä. Tarjoa lisänä basilikaöljyä ja kasvishöystöä.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Kala-makaronivuoka

Resepti
Pääruoka, Kala, Arjen suosikit

Hauenmätileivät

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka

Graavisärki

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka