Resepti

Kreikkalainen peruna-papusalaatti

Jaana Kankaanpää
Kreikkalainen peruna-papusalaatti on mukava loppukesän iltapala tuoreen leivän kera.

Kreikkalainen peruna-papusalaatti

4–5 annostaAinekset
  • 6–8 keitettyä perunaa
  • 1 tl suolaa
  • 300 g tuoreita papuja
  • 12 mustaa oliivia
  • 1 prk (180 g) salaattijuustoa
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • rosmariinin oksa
Valmistusohje

Kuori ja paloittele kypsät perunat. Ripottele pinnalle suolaa. Keitä papuja 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pavut.

Kokoa aineksista salaatti kulhoon, salaattijuusto murrettuna pienemmiksi paloiksi, mausta pippurilla sekä oliiviöljyllä. Nypi rosmariinin neulasia pinnalle.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit