Kreikkalainen peruna-papusalaatti
Alkuruoka, Salaatti, Välipala, Kasvikset
Jaana Kankaanpää
Kreikkalainen peruna-papusalaatti on mukava loppukesän iltapala tuoreen leivän kera.
Kreikkalainen peruna-papusalaatti
4–5 annostaAinekset- 6–8 keitettyä perunaa
- 1 tl suolaa
- 300 g tuoreita papuja
- 12 mustaa oliivia
- 1 prk (180 g) salaattijuustoa
- 1/2 tl mustapippurirouhetta
- 4 rkl oliiviöljyä
- rosmariinin oksa
ValmistusohjeKuori ja paloittele kypsät perunat. Ripottele pinnalle suolaa. Keitä papuja 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pavut.
Kokoa aineksista salaatti kulhoon, salaattijuusto murrettuna pienemmiksi paloiksi, mausta pippurilla sekä oliiviöljyllä. Nypi rosmariinin neulasia pinnalle.
Kuori ja paloittele kypsät perunat. Ripottele pinnalle suolaa. Keitä papuja 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pavut.
Kokoa aineksista salaatti kulhoon, salaattijuusto murrettuna pienemmiksi paloiksi, mausta pippurilla sekä oliiviöljyllä. Nypi rosmariinin neulasia pinnalle.
Haluatko lukea juttuja rajoituksetta?
Olet lukenut tämän viikon 3/3 maksutonta juttuasi.
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea juttuja ilman rajoituksia.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea juttuja ilman rajoituksia.