Ohrarieska
Suolainen leivonnainen, Välipala, Viljatuotteet, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
Uunipannullisesta kuohkeaa ohrarieskaa riittää isommallekin joukolle välipalaa.
Ohrarieska
uunipannullinenAinekset- 1 l piimää
- 5 dl maitoa
- 6 dl rikottuja ohrasuurimoita
- 2 tl suolaa
- 2 munaa
- 5 rkl vehnäjauhoja
- 1 tl soodaa
- 50 g voita sulatettuna
ValmistusohjeSekoita ohrasuurimot piimä-maitoseokseen. Anna turvota yön yli jääkaapissa. Sekoita loput aineet joukkoon. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa noin 35 minuuttia.
Leikkaa lämpimänä paloiksi ja tarjoa munavoin kanssa.
Sekoita ohrasuurimot piimä-maitoseokseen. Anna turvota yön yli jääkaapissa. Sekoita loput aineet joukkoon. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa noin 35 minuuttia.
Leikkaa lämpimänä paloiksi ja tarjoa munavoin kanssa.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.