Ruoka

Ohrarieska

Resepti 17.04.2015 Anneli Pessala
Suolainen leivonnainen, Välipala, Viljatuotteet, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
Uunipannullisesta kuohkeaa ohrarieskaa riittää isommallekin joukolle välipalaa.

Ohrarieska

uunipannullinenAinekset
  • 1 l piimää
  • 5 dl maitoa
  • 6 dl rikottuja ohrasuurimoita
  • 2 tl suolaa
  • 2 munaa
  • 5 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl soodaa
  • 50 g voita sulatettuna
Valmistusohje

Sekoita ohrasuurimot piimä-maitoseokseen. Anna turvota yön yli jääkaapissa. Sekoita loput aineet joukkoon. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa noin 35 minuuttia.

Leikkaa lämpimänä paloiksi ja tarjoa munavoin kanssa.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Lanttu-omenakeitto

Resepti
Keitto, Kasvikset, Arjen suosikit, Joulu, Kodin juhlat

Punajuurikeitto

Resepti
Keitto, Kasvikset, Kodin juhlat, Arjen suosikit