Resepti

Marinoidut kantarellit

Jaana Kankaanpää
Pienet kantarellit voi paistaa pannulla saman tien syötäväksi tai marinoida ja säilöä.

Marinoidut kantarellit

Ainekset
  • 1 l pieniä kantarelleja
  • 1 sipuli
Mausteliemi
  • 1/2 dl väkiviinaetikkaa
  • 1/2 dl valkoviinietikkaa
  • 1 1/2 dl vettä tai omenamehua
  • 2 dl sokeria
  • pieni kanelitanko
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • 1 tl suolaa
  • tilliä
Valmistusohje

Puhdista sienet. Kuori ja kuutioi sipuli.

Yhdistä mausteliemen ainekset kattilassa. Kiehauta. Lisää sienet ja sipuli mausteliemeen, keitä noin 15 minuuttia. Lisää silputtua tilliä. Lusikoi seos kuumennettuihin tölkkeihin ja kierrä kannet kiinni.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit