Kuningatarsohjo
Jälkiruoka, Marjat, Kodin juhlat, Villiruoka
Jaana Kankaanpää
Viime kesän mustikoista ja vadelmista valmistuu kookoksen makuinen jälkiruoka.
Kuningatarsohjo
3–4 annostaAinekset- 5 dl (noin 200 g) pakastemarjoja (vadelmia ja mustikoita)
- 1/2 dl sokeria
- 2 rkl limettimehua
- 2 dl kookosmaitoa
Koristeeksi ValmistusohjeHienonna monitoimikoneessa jäiset sokeroidut marjat. Lisää kookosmaito ja limettimehu. Pyöräytä sekaisin. Jaa annoskulhoihin ja koristele kookoslastuilla. Tarjoa heti.
Hienonna monitoimikoneessa jäiset sokeroidut marjat. Lisää kookosmaito ja limettimehu. Pyöräytä sekaisin. Jaa annoskulhoihin ja koristele kookoslastuilla. Tarjoa heti.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.