Paahdettu juuressalaatti - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Paahdettu juuressalaatti

Jaana Kankaanpää
Nostele paahdettujen juuressuikaleiden joukkoon lopuksi raejuustoa.

Paahdettu juuressalaatti

4–5 annostaAinekset
  • 2 (200 g) porkkanaa
  • 1 (150 g) palsternakka
  • 1 (200 g) pieni lanttu
  • lohko (200 g) punakaalia
  • 25 g voita
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta
  • 1 prk raejuustoa
Valmistusohje

Suikaloi kuoritut juurekset juustohöylällä tai perunankuorimaveitsellä. Samoin punakaali. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Sulata voi uunipannulla ja pyöräytä kasvikset voisulassa. Mausta kasvikset suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa 15–20 minuuttia. Sekoita kerran kypsennyksen aikana.

Laita kasvikset tarjoilukulhoon ja sekoita raejuusto joukkoon.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit