Resepti

Kiireisen pavlova

Markku Vuorikari
Pidä pavlovan ainekset varalla. Jos vierasmäärä yllättää, tämä kakku syntyy kymmenessä minuutissa.

Kiireisen pavlova

8—10 annostaAinekset
  • 2 valmista marenkilevyä (halkaisija noin 20 cm)
  • 1 tlk (410/240 g) säilykeaprikooseja
  • ½ l tuoreita mansikoita
  • 2 dl kuohukermaa (+ 1 tl vaniljasokeria) tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • minttua
Valmistusohje

Nosta toinen marenkilevyistä tarjoiluvadille. Levitä sen päälle valutetut ja hieman pienennetyt aprikoosit. Lohko mukaan puolet mansikoista. Vaahdota kerma tai vaniljakastike ja levitä täytteen päälle.

Nosta päälle toinen marenkilevy. Koristele mansikoilla ja mintunoksilla. Tarjoile heti.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit