Rouskupasta
Alkuruoka, Pääruoka, Pasta, Sienet, Maitotuotteet, Villiruoka, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
Jo muutamasta rouskusta saa metsäisen maun pasta-annokseen.
Rouskupasta
2 annostaKastike- n. 5 dl esikäsiteltyjä rouskuja
- 1–2 rkl voita
- 1 sipuli
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1/2 prk maustettua ruokakermaa: valkosipuli-yrtti
Tarjoiluun- keitettyä pastaa
- parmesaania tai mustaleima-emmentalia lastuina
ValmistusohjeKeitä rouskuja väljässä vedessä noin viisi minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Paloittele ja kuumenna paloiteltuja sieniä pannulla sekoitellen kunnes enin neste haihtuu. Lisää voi ja hienonnettu sipuli. Paista, kunnes sipuli pehmenee. Lisää pippuri ja hapankermavalmiste. Kuumenna.
Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripota annoksen päälle juustolastuja.
Keitä rouskuja väljässä vedessä noin viisi minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Paloittele ja kuumenna paloiteltuja sieniä pannulla sekoitellen kunnes enin neste haihtuu. Lisää voi ja hienonnettu sipuli. Paista, kunnes sipuli pehmenee. Lisää pippuri ja hapankermavalmiste. Kuumenna.
Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripota annoksen päälle juustolastuja.
Haluatko lukea juttuja rajoituksetta?
Olet lukenut tämän viikon 3/3 maksutonta juttuasi.
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea juttuja ilman rajoituksia.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea juttuja ilman rajoituksia.