Ruoka

Kinuskipopcornit

Resepti 29.04.2015 Anneli Pessala
Välipala, Viljatuotteet, Vappu, Kodin juhlat
Jaana Kankaanpää
Valmiit popcornit kannattaa maustaa lämpiminä ja hieman pinnaltaan kosteina.

Kinuskipopcornit

Ainekset
  • 2 l valmiita popcorneja
Kinuskiin
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl fariinisokeria
Valmistusohje

Keitä kermasta ja fariinisokerista sakea kastike. Käytä reilun kokoista kattilaa, jotta seos voi kiehua kunnolla. Keitä noin 15 minuuttia.

Valmista popcornit pussin ohjeen mukaan. Kaada popcornit hiukan jäähtyneenä kinuskin joukkoon ja kääntele ainekset kattilassa sekaisin.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja anna jähmettyä viileässä, kuivassa paikassa. Irrottele toisistaan ja laita tarjolle.

Vinkki

Sekoita kinuskin joukkoon ensin desin verran hienoksi hakattuja suolapähkinöitä ja lopuksi popcornit.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Paprikapiiras

Resepti
Suolainen leivonnainen, Kasvikset

Täytetyt paprikat

Resepti
Pääruoka, Alkuruoka, Kasvikset

Salsakastike

Resepti
Kastike, Kasvikset

Gulassikeitto

Resepti
Keitto, Kasvikset, Liha